Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kartal'da 1 ton uyuşturucu yakalandı

        Kartal'da plastik hammaddesi taşıyan bir kamyona düzenlenen baskında piyasa değeri 15 milyon TL olan 1 ton 10 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonda uyuşturucu çetesi üyesi 7 kişi gözaltına alındı.

        İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası bir uyuşturucu çetesinin Diyarbakır'dan İstanbul'a yüklü miktarda bir uyuşturucu sevkiyatı yapmaya hazırlandığı istihbaratını aldı.

        POLİSTEN BİN 500 KİLOMETRE TAKİP

        Diyarbakır'dan hareket eden plastik hammaddesi yüklü kamyon narkotik polisi tarafından adım adım izlendi. Uyuşturucu çetesinin İstanbul ayağının da çökertilmesi için uyuşturucu yüklü kamyon bin 500 kilometre boyunca adım adım takip edildi.

        Kartal'a gelen uyuşturucu yüklü kamyona yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik dedektör köpekleri, plastik hammaddesi yüklü kamyon içerisinde uyuşturucu olduğu yönünde tepkiler verdi. Bunun üzerine kamyonda detaylı arama yapıldı.

        15 MİLYON TL DEĞERİNDE ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

        Plastik hammaddesi bulunan çuvalların içerisine gizlenmiş tam 1 ton 10 kilogram esrar ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucuların piyasa değerinin 15 milyon TL olduğu öğrenildi. Uyturucu çetesinin 7 üyesi gözaltına alındı.

        NİHAT ULUDAĞ / İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ