Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 2 günde ikinci kez intihara kalkıştı
        1

        Kütahya'da işsiz olduğu gerekçesiyle dün usturayla intihara kalkışan şahıs bugün aynı yerde intihar girişiminde bulundu. Edinilen bilgiye göre. Zafer Meydanı'ndaki şehrin simgesi Çinili Vazo içerisine girip kendisine zarar veren 3 çocuk babası İbrahim T., polis ekipleriyle uzun süren pazarlık yaptı.

        2

        İşsiz olduğunu ve valilik yetkilileriyle görüşmek istediğini belirten İbrahim T., "Ben işsizim. Kimse benim sorunuma çare üretmiyor. Yetkililerle görüşmek istiyorum. İş istiyorum. Eğer bu isteğim yerine getirilmezse canıma kıyacağım" dedi.

        3

        Polis ekipleri tarafından probleminin çözüleceği sözü üzerine olan İbrahim T., ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

        4

        İbrahim T., dün de akşam saatlerinde valilik binası girişinde yine usturayla intihar teşebbüsünde bulunmuş ve polis ekiplerinin ikna çalışması sonucu intihar girişiminden vazgeçirilmişti.

        5

        DÜN VALİLİK ÖNÜNDE İNTİHAR ETMEYE KALKTI

        Kütahya'da işsiz olduğunu belirten evli 3 çocuk babası 40 yaşındaki İbrahim T., Valilik önünde usturayı boynuna dayayarak intihara kalkıştı.

        6

        Olay dün saat 17.30 sıralarında Kütahya Valiliği önünde meydana geldi.

        7

        İşsiz olan İbrahim T., Valilik binasına girmek isteyince görevli polisler mesai saatinin bitmesi nedeniyle içeriye alamayacaklarını söyledi.

        8

        Bunun üzerine İbrahim T. cebinden çıkardığı usturayı boynuna dayayarak intihara kalkıştı.

        9

        İbrahim T.'yi takviye gelen polisler intiharından vazgeçirmeye çalıştı.

        10

        İbrahim T. polislere 'Hakkınızı helal edin' diyerek Kelime-i Şehadet getirip elindeki usturayla boynunu hafif şekilde kesti.

        11

        Bir polis memuru, sigarasını yakmak için yaklaştığı İbrahim T.'nin dalgınlığından yararlanıp elindeki usturayı alarak etkisiz hale getirdi.

        12

        Boynunu hafif şekilde kesmesi nedeniyle ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen İbrahim T., işsiz olduğunu, vali yardımcılarından kendisine iş bulunması için valiliğe geldiğini söyledi.