Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

        Gaziantep'te iddiaya göre iki aile arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 2 kişiyi gözaltına aldı.

        Gaziantep'te iki aile arasındaki silahlı kavga; Vatan Mahallesi 35 nolu sokakta meydana geldi. Komşu olan aileler arasında iddiaya göre; alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

        Tartışmaya diğer aile fertlerinin de dahil olması üzerine kısa sürede kavgaya dönüştü. Tabanca, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada Muzaffer Şahbudak (27) pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

        Çevredeki vatandaşların ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Muzaffer Şahbudak'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna konuldu.

        Hafif yaralı olan iki kişi acil serviste yapılan müdahalenin ardından taburcu edilirken, sağlık durumları ağır olan 2 kişi ise tedaviye alındı. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis, kavgaya karıştıkları iddiasıyla R.Ş ve N.G'yi gözaltına aldı.

        Yusuf KILIÇ/ GAZİANTEP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ