Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da 14 yaşındaki çocuk üstüne benzin döküp intihara kalkıştı

        Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde, uyuşturucudan mahkum olan annesi ve babası geçen hafta cezaevine konulan 14 yaşındaki S.A., üzerine benzin döküp kendini yakmaya kalkıştı.

        Emniyet ekipleri, bir anlık dalgınlığından yararlanarak genci kurtardı. İnegöl’de uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Papatya A. ile eşi İrfan A. geçen hafta cezaevine konuldu.

        Çiftin oğlu S.A., anne ve babasının cezaevine konulması üzerine geçirdiği bunalım sonucu Sinanbey Mahallesi Mesudiye sokaktaki evinin önünde pet meşrubat şişesine doldurduğu benzin ve çakmağı eline alarak, "Kendimi yakacağım" diye bağırmaya başladı.

        Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, 112 Acil Servis ve İnegöl itfaiye ekiplerini de çağırdı. Polis genci ikna etmek için yoğun çaba harcarken, şişeden arada bir de üzerine benzin döken S.A. "Anne ve babamı tutukladınız, evde kardeşlerimle kaldım diyerek bağırdı. Polis ekibindeki bir komiser, S.A.'nın bir anlık dalgınlığından yararlanıp elindeki benzin dolu şişeyi ve çakmağı aldı. SB.A., ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ