Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da hırsızlar evin yatak odasına kadar girdiler

        İstanbul'da yaşanan hırsızlık olayı ev sahiplerini şoke etti. Bankacı olan çift 15 aylık kızlarının bakıcısı için evlerine güvenlik kamerası taktırdı. Ama o kamera gerilim filmi gibi yaşanan hırsızlık olayını görüntüledi.

        Ev sahipleri derin uykuydayken iki hırsız eve girdi. Uğur Poyrazoğlu (Ev sahibi) o gece salondaki kanepede uyuyordu. Hırsızlar önce salona geldi. Ev sahibi Poyrazoğlu hemen yanı başındaki hırsızı fark etmedi. İkinci hırsız kapı girişindeki çantayı aldı. İçinde para ve zinet eşyası vardı. Çantayı kapının dışına koydu. Sonra tekrar içeri girdi. Evdeki kamerayı gören hırsız aldırış etmedi. Gerilim evin koridorunda devam etti.

        HIRSIZ YATAK ODASINA GİRDİ!

        Hırsız, Şebnem Poyrazoğlu'nun 15 aylık kızı defne ile birlikte uyuduğu yatak odasına girdi. Ev sahibi kadın "Hırsız" diye bağırınca, hırsızlar kaçarak uzaklaştı. Şoka giren kadın hırsızın arkasından koştu. O anda hırsızların iki kişi değil üç kişi olduğunu fark etti.

        Ev sahibi çift neler çalındığını kontrol etti. Polise haber verdi. Kamera kayıtlarını kontrol etti.

        GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE ŞOKA GİRDİLER

        İlk şoku atlatsalarda ev sahipleri uzun süre kendilerine gelemedi. Ev sahibi Uğur Poyrazoğlu, "Yarım metre, 30 santim yanınıza gelip bir şeyleri götürebiliyorsa, sizin çatınızın altına girebiliyorsa, her şeyi yapabilir bu insan. 15 aylık kızımız var. Bu olayı bırakın yaşamayı, düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor." diye konuştu.

        Hırsızlar, cep telefonu, saat, 350 lira nakit para ve pırlanta alyans çaldılar. Polisler her yerde bu hırsızları arıyor.

        SHOW HABER /AYTAÇ KURNAZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ