Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Konya'da yaşlı adamı defalarca bıçaklayarak öldüren 2 zanlı yakalandı

        Konya'da 20 yaşındaki Murat T. ve 22 yaşındaki Bayram K., birlikte içki içtikleri 64 yaşındaki Hasan Şengönül'ü çıkan tartışma sonucu darp edip, 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

        Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre boş evde alkol alan Murat T., Bayram K. ve Hasan Şengönül arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat T. ve Bayrak K., Şengönül'ü darp etmeye başladı.

        Şengönül, motosikleti ile olay yerinden kaçmaya başladı. Şengönül'ün peşinden giden şüpheliler yaşlı adamı cadde üzerinde yakaladı. Murat T. ve Bayram K., Hasan Şengönül'ü yaklaşık 15 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Çevredeki vatandaşların yardıma gelmesini de engelleyen şüpheliler ellerindeki bıçaklarla uzun süre Şengönül'ün başında bekledi.

        Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisi görünce kaçmaya başlayan şüpheliler Murat T., suç aleti bıçakla birlikte olay yerinde, Bayram K. ise kısa süre sonra evinde yakalanarak gözaltına alındı.

        Durumu ağır olan Hasan Şengönül ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şengönül, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Yürümekte güçlük çektiği görülen Murat T.yapılan alkol testinde 3.50 promil, Bayram K.'nin ise 0.81 promil alkollü olduğu belirlendi.

        Bayram K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, gülerek "İyi poz vereyim mi" diye konuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ