Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti MKYK toplandı

        AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı, saat 15.10'da başladı. 16 Nisan'da yapılacak refereandumun tanıtım programının ardından AK Parti şimdi mitingleri ve bundan sonra anayasa değişikliği teklifini millete nasıl anlatacağını konuşacak.

        MİTİNGLER VE TAKVİM NETLEŞECEK

        Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ın programlarının kampanya süresince çakışmaması için parti yönetimi gidilecek illeri ayıracak. Cumhurbaşkanı ile Yıldırım'ın hangi illere ne zaman gidileceği netleşecek. Onun haricinde kampanya süresince mitinglerin dışında salon toplantıları medya ve sosyal medyanın da nasıl kullanılacağı belirlenecek.

        AK PARTİ GENEL MERKEZİ KONUMU

        Harita

        AK PARTİ REFERANDUM KAMPANYASINI TANITTI

        AK Parti, 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıttı. Başbakan Yıldırım, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yapmak üzere kürsüye Ümit Yılmaz'ın seslendirdiği "Evet ile güçlü Türkiye" şarkısının bir kısmını seslendiren 8 yaşındaki Azra Ecemsu Gümüş ile çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ