Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti, sahadan gelen soruları bakanlıklara iletti

        AK Parti Genel Merkezi'nde halk oylamasına yönelik gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda sahadan gelen talepler ve yöneltilen sorular, bakan yardımcılarına iletildi. Toplanının sonuçları raporlaştırılarak, Başbakan Binali Yıldırım'a sunulacak.

        AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı başkanlığında, halk oylamasına yönelik çalışmalar kapsamında dün bir toplantı gerçekleşti.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye, AK Parti Genel Merkezi'ndeki geniş katılımlı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıya, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin yanı sıra tüm bakanlıkların bakan yardımcıları da katıldı.

        Halk oylaması kampanyasını 25 Şubat'ta Ankara Arena Spor Salonu'nda başlatan AK Parti kurmayları, dünkü toplantıda sahada vatandaşların en çok dile getirdiği sorunlar, cevabı merak edilen sorular ve bunlara yönelik bakanlıkların çalışmalarını masaya yatırdı.

        Toplantıya katılan bakan yardımcılarından, vatandaşların sorunlarına yönelik çalışmalar hakkında bilgi alındı.

        İnteraktif bir şekilde gerçekleşen toplantıda yapılan bilgilendirmeler raporlaştırılarak, Başbakan Binali Yıldırım'a iletilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ