Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Bahçelievler'de bir genç kız öldürüldü

        İstanbul Bahçelievler'de bir apartmanın bodrum katına uyuşturucu saklayan torbacıların açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Müzeyyen Telli ile ilgili operasyon düzenleyen polis 3 kişiyi gözaltına aldı. silahı kullanan saldırganın da aralarında bulunduğu 3 kişi ise aranıyor.

        Bahçelievler Zafer Mahallesi Cengizhan Sokak'da meydana gelen olayla ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Apartmanın bodrum katına kömür almak için inen 24 yaşındaki Müzeyyen Telli, bodrumda uyuşturucu zulası yapan torbacıyı görünce dışarı çıkmasını istedi. Genç kızın çığlığını duyan ağabeyi Rıfat Telli de aşağı inerek torbacıyı dışarı çıkardı.

        Birkaç dakika sonra olay yerine gelen 6 torbacıdan biri etrafa kurşun yağdırdı. Göğüs ve sol kol bölümüne kurşun isabet eden Müzeyyen Telli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vücuduna tek kurşun isabet eden Suriyeli Muhammed Yusuf ise ağır yaralandı.

        Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, emniyette kaydı bulunanların fotoğrafları, olaya tanık olan aile bireylerine gösterdi. Şeyhmuz Y., F.E ve F.F ve Veysi E. adlı kişiler teşhis edildi. Polis, Şeyhmuz Y, F.E ve F.F.'yi gözaltına aldı. Bu kişilerin silahı kullanan saldırganlardan olmadığı anlaşıldı. Polis, fotoğraftan teşhis edilen ve silahı kullandığı anlaşılan Veysi E. ile diğer iki kişiyi arıyor.

        Bu arada genç kız İstanbul'da toprağa verildi. Yaralı Suriyeli'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ