Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu 16.03.2017
        1

        İstanbul'da bugün de havanın yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağmurun akşam saatlerine kadar aralıklarla devam ettikten sonra akşam ve gece saatlerinde durupı, Cuma günü yeniden başlayacağı tahmin ediliyor.

        2

        İstanbul ve Marmara genelinde rüzgarın lodosa dönmesiye sıcaklıkların artışa geçmesi, yurdun iç ve doğu kesimlerinde ise azalması bekleniyor.

        3

        Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Isparta, Hatay, Çankırı ve Kırşehir çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        4

        Genellikle hafif kuvvette olacak yağışlar, Marmara, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde; Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde ise yoğun kar şeklinde olabilir.

        5

        Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

        6

        Meteoroloji ayrıca Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yağacak kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.

        7

        Bugün yurdun büyük bölümü yağışlı geçecek.

        8

        Cuma günü Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğu kesimleri dışında yurdun geneli yine yağışlı olacak.

        9

        HAFTASONU HAVA NASIL OLACAK?

        Cumartesi günü de ülke genelinde yağışlı bir hava olacak. Ancak yurdun Batı kesiminde yağışlı hava yerini parçalı ve çok bulutlu bir havaya bırakıyor. İç kesimler de ise yağışlar devam ediyor.

        10

        Meteoroloji'nin tahminlerine göre, Cumartesi günü İzmir, Muğla, Çanakkale ve Edirne illeri dışında yurdun geri kalanında soğuk ve yağışlı hava etkili olacak.

        11

        Cumrtesi günü İstanbul'da yağış beklenmezken, en yüksek sıcaklık 11 dereceye kadar çıkıyor.

        12

        Pazar günü ise aralıklarla yağış olacağı tahmin ediliyor.

        13

        İSTANBUL'DA DOLU SÜRPRİZİ

        İstanbul'da sabah saatlerinde dolu sürprizi yaşandı. Yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışı, yolların beyaza bürünmesine neden oldu.

        14

        Kartal'da işlerine gitmek üzere yola çıkan sürücüler, dolu sürprizi yaşadı. Bir anda başlayan dolu yağışı, yaklaşık 5 dakika boyunca sürdü. Dolu yağışı nedeniyle yolların ve yeşil alanların beyaza büründüğü görüldü.

        15
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ