Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da bir kişi altınlarını vermeyen eski eşini tüfekle vurdu

        Adana'da bir kişi kendisinden ayrılan imam nikahlı eşini, düğünde taktığı altınları vermediği gerekçesiyle pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtilen zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

        31 yaşındaki Mehmet Beşir A., aynı yaştaki Meryem Ö. ile imam nikahıyla evlendi ve eşine ziynet eşyası ile ev eşyaları aldı. Genç kadın 3 ay sonra şiddet gördüğünü ileri sürerek Mehmet Beşir A.'dan ayrıldı ve mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı. Mehmet Beşir A. barışma çabalarından sonuç alamayınca düğünde taktığı altınları ve aldığı eşyaları istedi. Meryem Ö. bu isteği kabul etmedi.

        OPERASYONLA YAKALANDI

        Bunun üzerine Mehmet Beşir A. 13 Mart akşamı Şakirpaşa Mahallesi'ndeki eve gidip altınları vermesi için Meryem Ö. ile yeniden konuştu. Çıkan tartışmanın ardından Mehmet Beşir A. arabasında bulunan pompalı tüfeği alarak genç kadını vurup kaçtı. Meryem Ö. yakınlarının çağırdığı ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

        Polis yaptığı operasyonla Mehmet Beşir A.'yı kaçtığı Gülbahçesi Mahallesi'nde gözaltına aldı. Zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından "adam öldürmeye teşebbüs etmekten" adliyeye sevk edildi.

        Beycan ÜÇKARDEŞ / ADANA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ