Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 1000 kilometrelik takipte 286 kilogram esrar çıktı

        Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan bir TIR'ın "zula" tabir edilen gizli bölümüne yerleştirilen 286 kilogram esrarı, yaklaşık 1000 kilometre yaptığı takip sonrası yakaladı. Uyuşturucu arama köpeklerin yardımı ile bulanan 286 kilogram esrar ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

        "BEN" VE "YAMAN"

        Antalya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Diyarbakır'dan Antalya'ya yüklü miktarda esrar getirileceği istihbaratı üzerine bir TIR'ı takibe aldı. Yaklaşık 1000 kilometre takip edilen TIR, Antalya'da durduruldu. Aksu ilçe girişinde durdurulan TIR'da, narkotik dedektör köpekleri "Ben" ve "Yaman"ın tepki vermesi üzerine arama yapıldı. Aramada, TIR'ın "Zula" tabir edilen gizli bölmelerine saklanan 42 ayrı pakette 279 kilo 340 gram kubar ve 6 kilo 460 gram toz olmak üzere toplam 285 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

        ANTALYA'DA ELE GEÇİRİLEN EN YÜKSEK MİKTAR

        Olayla ilgili gözaltına alınan TIR şoförü M.T, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen ve piyasa değeri 1 milyon lira olduğu belirtilen uyuşturucunun son yıllarda Antalya'da yakalanan en yüksek miktar olduğu belirtildi.

        HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ