Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kemal Kılıçdaroğlu: Dengesiz ve haksız koşullarda çalışıyoruz

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Yenimahalle Belediyesi HalkKart Tanıtım Töreni'ne katıldı.

        Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada şu mesajları verdi:

        "Biz hiçbir ayrım yapmadan şu mahalle bana az oy verdi fazla oy verdi hizmetleri bölüştürelim demeden hizmet verdik. Biz her kuruşun hesabını vatandaşa verdik. Bu da bizim namus görevimiz. Aile sigortasını uygulayamazsınız dediler. Onu da belediyelerimizde hayata geçirdik. Yenimahalle Belediyesi de bunlardan biri. Şimdi halk kart uygulaması Yenimahalle’de uygulamaya geçiyor. Herkes kazanacak esnaf, sanayici, işçi herkesin kazandığı sistem."

        "SEN NASIL MAĞDURSUN, MAĞDUR OLAN BİZİZ"

        "O kadar dengesiz haksız koşullarda çalışıyoruz ki, anlatmak mümkün değil. Devletin forsunu kullanıyorlar. Devletin arabasını, uçaklarını, parasını, televizyonlarını kullanıyorlar. Kendi televizyonları 24 saat yayın yapıyor. Biz bu vatandaşa gerçekleri anlatmak için sokak sokak, meydan meydan, cadde cadde kendi imkanlarımızla gezip anlatmaya çalışıyoruz. Ağırıma giden, sonra çıkıp ben mağdurum diyeceksin. Sen nasıl mağdursun, mağdur olan biziz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ