Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji'den İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı: Bugün İstanbul'da öğle saatlerine dikkat! Gök gürültülü sağanak yağmur geliyor... İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

        HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Giresun, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak yağışların, Marmara'da gök gürültülü sağanak, İç Anadolu'nun doğusu ile Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

        Doğu Anadolu'nun doğusunda sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

        HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Orta ve Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

        RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara ve Kuzey Ege'de yer yer kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ