Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dilek Vural Almanya'da boşanmak istediği kocası tarafından öldürüldü

        Almanya'nınKiel kentinde kocası tarafından öldürülen 3 çocuk annesi Dilek Vural'ın cenazesi Türkiye'ye getirilerek, memleketi Gaziantep'te defnedildi.

        Almanya'nın Kiel şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Dilek Vural ile 16 yıllık evli kocası Aytekin A., ile aralarında tartışma çıkmış,Aytekin A, elindeki bıçakla karısını bıçaklayarak, öldürmüştü. Uçakla Gaziantep Havalimanına getirilen kadının cenazesi, bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Aile Mezarlığında defnedildi.

        Cenaze töreninde annesinin başörtüsünü tabutuna saran 10 yaşındaki kızı Yaren, tabutu öperek, gözyaşı döktü. Yaren, ağabeyi Görkem ve kardeşi Egemen ile birlikte gözyaşı döktükleri anneleri için sık sık dua etti.

        İZNE GELDİKLERİ TÜRKİYE'DE DE ŞİDDET GÖRMÜŞ

        Cenazeye katılan Dilek Vural'ın dayısı Şevki Özdemir, öldürülen yeğenine kocası tarafından sık sık şiddet uygulandığını ileri sürdü. Vural'ın kısa bir süre önce izin nedeniyle geldikleri Türkiye'de yeğenine şiddet uygulandığını anlatan Özdemir, "Yeğenim Dilek Vural ile kocası 16 yıllık evlilerdi. Kocası, sürekli şiddet uygulamış. Kendisi de yakınıyordu. Türkiye'ye izne gelmişlerdi. Burada da dövmüştü.

        ALMAN MAKAMLARA BOŞANMA DİLEKÇESİ VERMİŞ

        Olayın ardından kocası pasaportunu alıp Almanya'ya kaçmıştı. Yeğenim ve çocuklarım da bir süre sonra Almanya'ya dönerek, Alman makamlara Eylül ayında boşanma dilekçesi verdi. Sonra da bu haberi aldık" dedi.

        KÜÇÜK OĞLUNU BÖYLE KURTARMIŞ!

        Şevki Özdemir, olay günü Dilek Vural'ın 5 yaşındaki çocuğu Egemen'i kreşe götürürken, kocası tarafından yolunun kesildiğini anlattı. Şevki Özdemir, "5 yaşındaki oğlu Egemen'i kreş için okula götüren Dilek Vural'ın kocası, okul yakınlarında bunların yolunu kesmiş. O esnada, annesi başına gelecekleri anlamış. Oğluna, 'okula koş' diyerek, çocuğunu okula gönderiyor. Çocuk okula giderek, öğretmenlerine annesinin dövüleceğini söylüyor. Öğretmenler gidiyor, bakıyorlar annesi kanlar içerisinde" ifadelerini kullandı.

        BOĞAZI KESİLMİŞ, BAĞIRMASIN DİYE AĞZINA PAMUK TIKANMIŞ!

        Yeğeni Dilek Vural'ın vahşice öldürüldüğünü söyleyen Şevki Özdemir, "Yeğenimin ağzına pamuk tıkanmış. Herhalde bağırmasın diye yapılmış. Boynu kesilmiş ve vücudunun bir çok yerinden bıçak darbesi almış" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ