Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Hakkari'deki terör saldırısında şehit sayısı 2'ye yükseldi

        Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında yaralanan askerlerden biri tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

        Geriktepe Üs Bölgesi'ne bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan askerlerden biri, tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

        Saldırıda bir asker şehit düşmüş 4 asker yaralanmıştı.

        SELÇUK DERELİ'NİN KUZENİ ÇIKTI

        Hakkari'de terör örgütü PKK'nın düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan Onur Deniz'in, eski hakem, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin kuzeni olduğu ortaya çıktı.

        Selçuk Dereli, Instagram'da kuzeni Onur Deniz'in fotoğrafını paylaşarak, "Hakkari Çukurca'da çıkan çatışmada kuzenimiz Onur Deniz şehit olmuştur. Teröre bir kez daha lanet olsun!" dedi.

        https://www.instagram.com/p/BR_abk7BpGs/?taken-by=selcuk_dereli

        ŞEHİT MEHMET ACIBUCU'NUN CENAZESİTOPRAĞA VERİLDİ

        Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Acıbucu, memleketi Osmaniye'nin Kadirli içesinde toprağa verildi.

        Şehit Acıbucu'nun askeri uçakla Adana'ya getirilen naaşı, karayolu ile Osmaniye'nin Kadirli ilçesine götürüldü. Şehit Acıbucu'nun cenazesi daha sonra helallik alınması için Erdoğdu köyündeki babaevine getirildi. Şehidin annesi Yeter Acıbucu ve yakınları burada gözyaşlarına boğuldu.

        Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, cenaze töreninin yapılacağı İmam Hatip Camisi'nin önüne getirildi. Ailesi ve yakınları, Acıbucu'nun Türk bayrağına sarılı tabutuna ve fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü.

        Osmaniye Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun kıldırdığı cenaze namazı sonrası, şehit Acıbucu'nun cenazesi Erdoğdu köyü mezarlığında toprağa verildi.

        Törene Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar da katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ