Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yalçın Çakır, canlı yayında kalp krizi geçirdi! Yalçın Çakır kimdir?

        Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Yalçın Abi’ isimli programı hazırlayıp sunan televizyoncu Yalçın Çakır, yayın esnasında kalp krizi geçirdi.

        Çakır'ın rahatsızlanmasının ardından canlı yayın kesilirken, ünlü televizyoncu hastaneye kaldırıldı.

        YALÇIN ÇAKIR KİMDİR?

        Yalçın Çakır, 20 Haziran 1961 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Kasımpaşa semtinde geçiren Yalçın Çakır, babasının iş değişikliği nedeniyle gençlik yıllarını Etiler'de geçirdi.

        Eğitim hayatını Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlayan Yalçın Çakır, bir süre de Beşiktaş Spor Kulübü'nde boks dalında spor yaptı.

        1978 yılında ilk defa gazeteciliğe Hürriyet gazetesinde serbest bölge muhabiri olarak başladı. Muhabirliğe başladığında bir yandan okurken bir yandan da taksi durağında telefonlara bakarak aile ekonomisine katkıda bulundu.

        Geceleri gazinolarda ve eğlence mekanlarında fotoğrafçılık yapan Yalçın Çakır, Hürriyet gazetesinden hariç olarak Milliyet, Cumhuriyet ve Yeni Asır gazetelerinde de görev yaptı. Aynı zamanda bir süre de, Nurettin Sözen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı iken, kendisinin danışmanlığını üstlendi.

        1992'de Flash TV'de görev almaya başlayan Yalçın Çakır, 2 kez ara vermesine rağmen Flash TV'de görevini sürdürdü. Flash TV'de "Düzlem Ayna", "Yüzyüze", "Flaş Ekip", "Evlat Acısı", ve "Evlat Hasreti"

        2004'te aşırı stres nedeniyle kalp krizi geçirdi. 2007'de sunuculuğuna başladığı Gerçeğin Peşinde programını 2012 yılının Ağustos ayında sonlandıran Yalçın Çakır, 2013 yılının Eylül ayından 2017'nin Ocak ayına kadar Flash TV kanalında ana haber bültenini sundu.

        25 yıldır çalıştığı Flash TV'den ayrılarak, kayıpların aranacağı ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmaya çalışılacağı bir reality show programı için Beyaz TV ile anlaştı. 27 Şubat 2017 tarihinde de Yalçın Abi adlı reality programına başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ