Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun TV davetine yanıt: Neyi tartışacağız kardeşim!

        AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, partisinin Bitlis'te düzenlediği mitingde halka hitap etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun televizyonda tartışma davetine yanıt veren Başbakan Yıldırım, "Açıp şu anayasa değişikliğini bile okumamışsın, neyi getirdiğini bile bilmiyorsun. Onu bir tarafa bırakıp tartışalım diyorsun" dedi.

        Yıldırım, özetle şu mesajları verdi:

        "İŞLERİ GÜÇLERİ YALAN DOLAN"

        "CHP, HDP cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili hiçbir şey konuşmuyorlar. İşleri güçleri yalan dolan. Mecliste bu değişiklikler görüşürken CHP, HDP neredeydi? Onlar kürsü işgal etmekle, insanları yumruklamakla meşguldü."

        "NEYİ TARTIŞACAĞIZ!"

        "Kılıçdaroğlu çıkmış bu anayasa değişikliğinde ne yoksa ondan bahsediyor. 'Yalan diyorsun' deyince de 'Televizyonlara çıkıp, tartışalım' diyor. Neyi tartışacağız kardeşim, neyi? Açıp şu anayasa değişikliğini bile okumamışsın, neyi getirdiğini bile bilmiyorsun. Onu bir tarafa bırakıp tartışalım diyorsun. Ömrünüz konuşarak, tartışarak geçti. Bizim tartışacak vaktimiz yok. Millet hizmet bekliyor, millet iş bekliyor, millet ülkenin koşar adımlarla gitmesini bekliyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ