Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şanlıurfa'da öfkeli damat kurşun yağdırdı: 4 yaralı

        Şanlıurfa'da 38 yaşındaki Muharrem Ç., evi terk eden eşi İkram Ç. ile barışmak için beraberinde arkadaşıyla birlikte gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı.

        2'si tüfekle açılan ateş sonucu saçmalarla olmak üzere 4 kişi yaralanırken, Muharrem Ç. ve beraberindeki arkadaşı olay yerinden kaçtı.

        Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Mardin karayolunun 18’inci kilometresinde meydana geldi. Muharrem Ç. ile bilinmeyen nedenle tartışan İkram Ç., evi terk edip babası Halil Ç.'nin Ulubağ Mahallesi'ndeki evine gitti.

        Eşiyle barışmak isteyen Muharrem Ç. ise, ismi henüz belirsiz arkadaşıyla birlikte kiraladığı otomobille, kayınpederi Halil Ç.'nin evine gitti. Evde kayınpederi Halil Ç. ile görüşen Muharrem Ç., barışma isteğine olumsuz yanıt alınca yanındaki tüfekle rast gele ateş açtı.

        Taraflar arasında çıkan kavgada kayınpederi Halil Ç. ve kayınbiraderi Ali Ç.'yi tüfekle yaralayan Muharrem Ç. aracı bırakıp kaçtı.

        Olayda İkram Ç. ve annesi Zeynep Ç. ise sopayla dövülerek yaralandı. Aileden yaralanan 4 kişi, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

        Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtili. Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri, güvenlik önlemi alıp Muharrem Ç. ile yanındaki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ