Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da yaşlı kadın tuğla taşırken yaşamını yitirdi

        Trabzon’da evinin geçimine katkı sağlamak için kızıyla birlikte inşaatta tuğla taşıyan 61 yaşındaki Havva Şahin, dengesini kaybedince 3’üncü kattan düşerek hayatını kaybetti.

        Gazete Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre Şalpazarı İlçesi’nde yaşayan 3 çocuk annesi Havva Şahin’in (61) komşuları, iddiaya göre Çamkiriş Mahallesi’ndeki inşaata tuğla geldiğini ve para karşılığı taşıyacaklarını söyleyip Şahin ve kızı Leyla’dan da gelmesini istedi.

        40 yıllık hayat arkadaşı Niyazi Şahin’e destek olmak isteyen Havva Şahin ve kızı tuğlaları günlük 80 TL karşılığında taşı- mak üzere anlaştı. Şeker hastası olan Havva Şahin, önceki gün saat 07.30’da arkadaşlarıyla birlikte işbaşı yaptı.

        İlerleyen saatlerde yorulmasına rağmen işi bitirmek için devam eden Havva Şahin, dengesini kaybederek 3’üncü kattan merdiven boşluğuna düştü.

        Ağır yaralanan Şahin, hastanede hayatını kaybetti. Şahin’in cenazesi Düzköy Mahallesi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Şahin’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, inşaat şirketinin kadınları sigortasız çalıştırdığı ileri sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ