Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Erdoğan: Dün akşam Kasım 2019'a işaret fişeği atıldı

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa'da halka hitap etti.

        Erdoğan, "Şimdi ben Güneydoğu'ya, Doğu'ya baktım. Gece hep onları inceledim. Devran değişti. Şimdi istikamet üzere bir gidiş var. Daha iyi olacak, buna inanıyorum. Fakat Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019'a ve Kasım 2019'a. Zaferler bizi sarhoş etmeyecek" dedi.

        "Batı'da haçlı zihniyeti bize saldırdı, içeride uşakları saldırdı fakat yılmadık usanmadık milletçe dimdik durduk. Çünkü biz sadece Mevlamızın huzurunda, rükuda ve secdede eğilir, başka hiçbir yerde asla. Önümüzde atacağımız çok çok önemli adımlar var. Bu bir ülkenin maddi noktadaki altyapı, üstyapı yatırımlarına yönelik bir de insanımıza yönelik. İnsanımıza yönelik yatırımlarda özellikle eğitim ile ahlak ve maneviyat işin başını çekiyor. Biz hep söyledik ya, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Rabiamızı unutmayacağız."

        VATANDAŞLAR SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

        Esenboğa Havalimanı'ndaki karşılamanın ardından Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle şehir merkezine hareket eden Erdoğan'a vatandaşlar, Özal Bulvarı boyunca Türk bayrakları ve Erdoğan fotoğraflarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

        Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile otobüsten vatandaşları selamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ