Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de cezaevinde jandarma gardiyan kavgası

        Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde gardiyanlar ile jandarma arasında iddiaya göre kimlik sorma tartışması nedeniyle kavga çıktı. Olayda 3 gardiyan yaralandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Beycan Üçkardeş'in aktardığı bilgilere göre, Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde kurumda görevli personelin sabah girişi sırasında iddiaya göre kapıda görevli jandarmanın bir gardiyana kimlik sorması üzerine tartışma yaşandı. Diğer jandarma ve infaz koruma memurlarının da karıştığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda 3 infaz koruma memuru yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken savcılık inceleme başlattı.

        GÖZYAŞARTICI GAZ KULLANILDI

        Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, saat 08.00 sıralarında, gündüz ve vardiya personelini getiren araçların kurum bahçesine giriş yaptığı esnada, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı'nda görevli 2 uzman çavuş, 5 asker ve 3 cezaevi personeli arasında çıkan arbedede, A.A., N.T. ve M.S.A. isimli infaz koruma memurunun yaralandığını açıkladı. Ercan, olayda göz yaşartıcı gaz kullanıldığını, başka herhangi bir silah kullanılmadığını vurguladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ