Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karaman'da öğretmen, 5 kız öğrenciyi tacizden tutuklandı

        Karaman'da bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan 60 yaşındaki M.P., dördüncü sınıfta okuyan9 ve 10 yaşlarındaki5 kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

        Olay, kent merkezindeki birilkokulda meydana geldi. İddiaya göre kız öğrencilerden biriannesine, sınıf öğretmeni M.P.'nin, kendisini zaman zaman öpüp, başını ve sırtını okşadığını anlattı. Durumdan şüphelenen veli,aynı sınıfta öğrenim gören diğer öğrencilerin velileriyle konuştu. Öğrencilerden bazılarının, öğretmen M.P.'nin aynı şekilde davrandığını söylemesi üzerine veliler, geçen 19 Nisan günü okula gidip, yöneticilere durumu bildirdi. Okul yöneticileri de, rehber öğretmen eşliğinde şikayette bulunan velilerin çocuklarıyla konuştu. Ardından veli ve okul idarecileri,evli ve bir çocuk babasıolan sınıf öğretmeni M.P.'nin öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla şikayette bulundu.

        REKLAM

        SAYI ARTABİLİR

        Savcılık soruşturma başlatırken öğretmenM.P. taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Tacize uğradıkları ileri sürülen5 kız öğrenci depsikolog gözetimindealınan ifadelerinde öğretmenin kendilerine nasıl davrandığını anlattı. Tacizle suçlanan öğretmenM.P. ifadesindesuçlamaları kabul etmedi. Öğrencilerine öğretmen şefkatiyle yaklaştığını söyleyen ve sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edilen öğretmen M.P., tutuklandı.

        Bu arada tacize uğrayan öğrencilerin sayısının artabileceği belirtilirken KaramanMilli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri,öğrenci velilerinin şikayeti üzerine durumun savcılığa bildirildiğini, idari yönden de soruşturma açılarak2 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ