Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Taksim'de "telefonlu taciz"e esnaf müdahale etti

        Taksim'de 40 yaşlarında bir kişi takip ettiği lise öğrencisinin fotoğraflarını çektiği sırada onu gören esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Adı açıklanmayan şüphelinin cep telefonundan takip ettiği kız öğrencinin fotoğraflarının çıktığı öğrenildi. Şüpheli gözaltına alındığı sırada yüzünü gizlemeye çalıştı. Fotoğrafı çekilen lise öğrencisi de şikayetçi oldu.

        ESNAF GÖRDÜ, MÜDAHALE ETTİ

        Olay şüpheliyi etkisiz hale getiren esnafın polisi haberdar etmesiyle ortaya çıktı. Bir lise öğrencisine yaklaşıp fark ettirmeden fotoğrafını çeken 40 yaşlarında bir kişiyi görünce yakalayan Ersin Kır adlı esnaf, şüphelinin elinden aldığı telefonda lise öğrencisinin fotoğraflarını görünce polise haber verdi. Kır ve arkadaşı Cüneyt Ekici olayı şöyle anlattı:

        "Bir öğrenci kızın peşinde giden adamı gördüm. Fotoğrafını çekiyordu onu fark ettim. Peşinden gidip yakaladım telefonuna baktık aynı telefonda etekli fotoğraflar var, tefonuyla birlikte polise teslim ettik"

        POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

        İhbar üzerine olay yerine gelen polis şüpheliyi gözaltına aldı. Şikayetçi olan kız öğrenci de ifade için polis merkezine götürüldü. Bir başka polis aracında bekletilen şüpheli yüzünü gizlemeye çalıştı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ