Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da motosiklet hırsızı böyle yakalandı

        Adana'da bir apartmanın bahçesinden çaldıkları motosikletleri birbirlerine bağlayarak götürenüç hırsızdanbiri kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlıların bırakıp kaçtığı motosikletler sahiplerine teslim edildi.

        Merkez Seyhan İlçesi'ndeki bir apartmanda oturan Ferhat ve Yusufcan Koga, saat 20.00 sıralarında işten gelip, motosikletlerini kilitleyerek evlerine girdi. Gece 24.00 sıralarında plakasız bir motosikletle gelenüç kişi, demir kesme makasıyla Koga kardeşlerin motosikletlerinin kilidini kırdı. Çaldıklarıiki motosikleti, kendi motosikletlerinin arkasına iple bağlayan zanlılar, olay yerinden ayrıldı.

        KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

        Yoldan geçen vatandaşlar, motosikletlerin sürüklenerek götürüldüğünü fark edip durumu polise bildirdi.İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelileri Öğretmenler Bulvarı üzerinde fark etti. Ekiplerin 'dur' uyarısına rağmen şüpheliler, motosikleti yola bırakıp, ara sokaklara girerek kaçtı. Kovalamaca sonucu hırsızlardan biri yakalandı. Gözaltına alınan zanlı,iki motosikleti yeni, plakasız olanı ise bir hafta önce çaldıklarını itiraf etti.

        Karakola götürülen motosikletler, yapılan işlemlerin ardından sahiplerini teslim edildi. Ekipler, kaçaniki zanlıyı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ