Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara 1 Mayıs kapalı yollar! 1 Mayıs'ta Ankara'da hangi yollar kapalı?

        1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Türk-İş Konfederasyonu ve bazı sendikaların Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlediği kutlamalar şenlik havasında geçti.

        Türk-İş Konfederasyonu ve bazı sendikaların Tandoğan Meydanı'nda düzenlediği 1 Mayıs kutlamaları, grupların güvenlik kontrolünden geçmesi ve alandaki yerini almasıyla başladı. İşçilerin, taleplerini içeren sloganlar attığı kutlamalar şenlik havasında geçiyor. Alandaki grupların türküler eşliğinde halaylar çekmesiyle alanda renkli görüntüler oluştu.

        ANKARA GARI'NDAKİ SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLER ANILDI

        Ankara Garı önünde 2015'te düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler, düzenlenen törenle anıldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Ankara Garı önünde anma etkinliği yapıldı. Gar önünde toplanan kalabalık, 10 Ekim 2015'te gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenleri andı. Saygı duruşunda bulunan gruptakiler, sloganlar attı.Terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarının da bulunduğu kalabalık, saldırının gerçekleştiği yere karanfil bırakılmasının ardından Ankara Garı'nın önünden ayrıldı.

        BAZI CADDE VE SOKAKLAR, ARAÇLARLA KAPATILDI

        Öte yandan 1 Mayıs nedeniyle başkentte 4 bin 500 polis görev aldı. Etkinliğin yapılacağı ve olağanüstü güvenlik tedbirlerinin alındığı alanlara çıkan bazı cadde ve sokaklar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait hafriyat ve temizlik araçlarıyla kapatıldı. Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, saat 08.00'den itibaren Kazım Karabekir Caddesi ile İstanbul Caddesi kesişiminden Anadolu Meydanı'na kadar, Ziya Gökalp Caddesi- Kızılay-Kurtuluş kavşağı arası, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi, Aksu Caddesi, Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi, Celal Bayar Bulvarı Kıbrıs Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Kolej Meydanı, Kurtuluş Kavşağı ile bu cadde ve kavşaklara açılan cadde ve sokakların etkinlikler süresince araç trafiğine kapatılacağı duyurulmuştu.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ