Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tekirdağ'da otobüse binen kadın, şoförü bıçakladı

        Çorlu'da meydana gelen olayda durağa yanaşan halk otobüsüne binen kadın, otobüs şoförünü bıçakladı. Bu anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        Edinilen bilgilere göre olay Çorlu'da Kumyol Caddesi belediye binası arkasında yer alan otobüs durağında meydana geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye bünyesinde yer alan ve Çorlu şehir merkezinde toplu taşıma hizmeti veren TEKPARK Ulaşım Aş.'nin 9 numaralı hattında sefer yapan otobüs durağa yanaştığı sırada otobüse binen M. A. adlı kadın otobüs şoförü Ferhan Yakın'ı elinde taşıdığı bıçakla bıçakladı.

        BIÇAĞI BİR ANDA ŞOFÖRE SAPLADI

        Otobüse binen yolcuların arasında sıra bekleyen kadın, şoförün yanına geldiğinde sağ elinde tuttuğu bıçağı bir anda şoföre saplıyor. Şoför ve kadın arasında yaşanan boğuşma ve diğer yolcuların araya girmesi ise güvenlik kameralarına an be an yansıyor.

        REKLAM

        Olay yerinin 50 metre kadar uzağında bulunan polis merkezindeki polislerden yardım isteyen otobüs şoförü olay yerine çağrılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri M.A. adlı kadını ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı. Kadın yolcu karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

        "ESKİDEN TANIDIĞIM BİR BAYANDI"

        Bıçaklı saldırıya uğrayan otobüs şoförü hastanedeki tedavisinin ardından Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'nde olayla ilgili ifade verdi. Karakol çıkışı gazetecilerin de sorularını yanıtlayan otobüs şoförü Ferhan Yakın, kendisine bıçakla saldıran kadının taciz iddiaları ile ilgili olarak "Herkes bir iddiada bulunabilir, araçta kameralar ve kayıtlar var. Araçlar 7 gün 24 saat izleniyor zaten. Eskiden tanıdığım bir bayandı. Kötü bir şey yok. Araçlarda kamera var izleniyor. Benim suçum varsa şu anda dışarıya çıkartmazlardı" dedi.

        Yaşadığı anları anlatan şoför Yakın, "Ben çantasından kart çıkartıyor zannettim zaten kimseyle muhatap olmuyorum. O sırada bir anda sapladı, bıçağı elinden aldım. Bayanın iddiaları asılsızdır" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ