Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şanlıurfa'da 'balık ağı' kavgası: 2 ölü, 3 yaralı
        1

        Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi’nde, Atatürk Barajı'nda avlanan kuzenlerin kavgasında kalaşnikof tüfekle vurulan 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

        2

        Olay, akşam saatlerinde ilçeye 35 kilometre uzaklıkta ve Atatürk Barajı kıyısında bulunan Taşağıl Mahallesi'nde meydana geldi.

        3

        Aynı mahallede oturan ve birbirleriyle kuzen olan Ayata ailelerinin fertleri arasında, evlerinin önünden geçen baraj gölüne balık tutmak için ağ atılması nedeniyle tartışma çıktı.

        4

        Diğer aile bireylerinin de katıldığı tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

        5

        Kavgada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen kalaşnikof tüfekten çıkan kurşunlarla vurulan Turan Ayata, Faik Ayata, Yılmaz Ayata, İsmail Ayata ve Mehmet Ali Kazancı yaralandı.

        6

        Yaralılar, mahalle sakinlerinin ihbarıyla gelen sağlık görevleri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        7

        Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 30 yaşındaki Mehmet Ali Kazancı ile dayısı 50 yaşındaki Faik Ayata doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

        8

        2 kişinin cesetleri otopsi için morga konulurken, tedavileri süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

        9

        Olay yerinde inceleme yapan jandarma, olası bir kavgaya karşı güvenlik önlemi alırken, tüfeği ateşleyip 2 kişinin ölümüne yol açan kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

        16
        17
        18
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ