Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Samsun'da kayınvalide ve kayınbiraderini öldüren damat gözaltında

        Samsun'da iddiaya göre 26 yaşındaki Ahmet E.,20 gün önce18 yaşındaki Nebile E.'yikaçırdı. Çift daha sonra resmi nikah yaparak evlendi. Ahmet E.'nin bu olaydan sonra eşinin ailesiyle arası açıldı. Ahmet E. kayınvalidesi Türkan Zonturlu'ya barışmak için haber gönderdi, ancak isteği reddedildi. İki gün önce İlkadım Kale Mahallesi Yabancılar Çarşısı'nda karşılaşan Ahmet E. ile kayınbiraderi Uğur Dirinarasında bu konudatartışma çıktı. Tartışmakısa sürede kavgaya dönüşünce taraflar birbirlerine saldırdı.

        VÜCUDUNA 10 MERMİ İSABET ETTİ

        Dün akşam saatlerinde eşi Nebile E.'yiyanına alan Ahmet E. kayınvalidesinin İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'ndeki evinin gitti. Evde çıkan tartışma sonucu Ahmet E., üzerindeki ruhsatsız tabancayla ateş etti. Açılan ateş sonucu vücuduna 10mermi isabet eden Türkan Zonturlu ile o sırada evde bulunan oğlu Onur Dirinvücuduna isabet eden 4 mermiyle ağır yaralandı. Şüpheli ve karısı olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan anne ve oğlu öldü.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis cinayet şüphelisi ile olay sırasında yanında olan eşini yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ