Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Giresun'da saklandığı çamaşır makinesinde ölen Ecrin toprağa verildi
        1

        Giresun'un Bulancak İlçesi'nde evlerindeki çamaşır makinesinin içerisinde ölü bulunan 6 yaşındaki Ecrin Koç, ilçeye bağlı Tandır Köyü´nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

        2

        DHA'nın haberine göre, Bulancak İlçesi Acısu Mahallesi´nde yaşayan Yiğit ve Sevcan Koç çiftinin 6 yaşındaki kızları Ecrin Koç, dün akşam saatlerinde ağabeyi H. Koç tarafından çamaşır makinesinin içinde ölü olarak bulundu.

        3

        Talihsiz çocuğun cenazesi, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak ilçeye bağlı Tandır Köyü´ne getirildi.

        4

        Ecrin Koç'un cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

        5

        Ayakta durmakta zorlanan Sevcan Koç, kızının mezarı başında gözyaşı döktü, ağıtlar yaktı.

        6

        "DAHA ÖNCE DE ÇAMAŞIR MAKİNESİNE GİRİYORMUŞ, HABERİM YOKTU"

        Kızının ardından ağlayan baba Yiğit Koç ise, "Kızımı okuldan aldıktan sonra eve bıraktım. Çizgi film izleyip yatıyordu. O gün yatmadı. Ben de çalışmak için fırına geçtim. Fırından eve döndüm ama Ecrin'i evde bulamadık.

        7

        Dışarı çıktığını zannedip aradım. Ama dışarıda da bulamadık. Oğlum okuldan geldikten sonra kardeşini makinenin içinde bulmuş.

        8

        Yanıma geldi, `Baba, kardeşim uyanmıyor´ dedi. Eve ilk gelişimde bulabilseydim, belki yaşardı. Saklambaç oynamak için daha önce de çamaşır makinesi giriyormuş. Bundan haberim yoktu" dedi.

        9
        13
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ