Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hatay'da eşini öldürüp, kayınvalidesi ile dedesini yaralayan koca, intihar etti

        Hatay'da boşanma aşamasında olduğu eşi 21 yaşındaki K. K.'yı tabancayla vurarak öldüren, kayınvalidesi 44 yaşındaki Saadet A. ile dede 68 yaşındaki Nuriddin A.'yı yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan 26 yaşındaki C. K., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        DHA'nın haberine göre olay, dün akşam Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'ya bağlı Aksaray Mahallesi'nde meydana geldi. C. K., boşanma aşamasındaki 1 çocuk annesi eşiK. K.'nın ailesiyle yaşadığı eve gitti. Evde çift arasındabilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sırasında C. K., üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek eşi K.'ya, ardından da kayınvalidesi Saadet A. ile dede Nuriddin A.'ya ateş etti. C. K. kaçarken, eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği K. K.'nın öldüğü anlaşıldı. Yaralanan Saadet A. ile Nuriddin A. kaldırıldığı Hatay Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

        İNTİHAR ETTİ

        Olay yerinden kaçan C. K. ise, Kisecik Mahallesi'nde tabanca ile başına ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşlarını ihbarı üzerine ağır yaralı olarak bulunan K., Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan K., yapılan tüm müdahaleye karşın sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

        Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ