Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da seks görüntülü şantaj şüphelisi 5 kişi serbest

        Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, seks görüntüleriyle zincirleme şantaj şüphelisi olarak polis tarafından gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        DHA'nın haberine göre, Turgutlu'da ozalit ve baskı merkezi işleten 37 yaşındaki K.D., işyerinde bir kadınla cinsel ilişkiye girerken çekilen güvenlik kamerası görüntülerini eline geçiren 3 kişinin kendisine şantaj yapıp, para almaya çalıştığını ileri sürerek, geçen 18 Mayıs'ta Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. K.D.'nin şikayetinin ardından 26 Nisan 2016 tarihinde çekildiği belirlenen bu görüntüler, Turgutlu'daki bir yerel internet sitesinde yayınlandı.

        Polis, görüntülerden K.D. ile ilişkiye giren kadına ulaşıp, ifadesine başvurdu. Adı gizli tutulan kadın ifadesinde, K.D.'nin cinsel ilişkiye girdikleri görüntülerle kendisini şantaj yaptığını, toplu sekse zorlayıp, ziynet eşyalarını almaya çalıştığını ileri sürdü. Bunun üzerine polis, K.D.'yi gözaltına aldı.

        K.D.'nin ifadesinden ve görüntülerin yayınlandığı internet sitesinden yola çıkan polis, soruşturmayı daha da derinleştirdi. Görüntüleri yayınlayan internet sitesinin sahibi O.O. ile O.A. M.O. ve Z,Y. de K.D.'ye şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

        Gözaltına alınan 5 kişi Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ