Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bir kişik iraz ağacına çıkan ayıyı cep telefonuyla görüntüledi

        Bursa'nın Keles İlçesi'nde çiftçilik yapan İdris Çetin, bahçesindeki kiraz ağacına çıkan ve meyveleri yiyen ayıyı cep telefonuyla görüntüledi. Çetin, bir yandan çekim yaparken diğer yandan ayıya yönelerek, "Şikâyet edeceğim seni. Mahkemeye vereceğim. İşte delil" dedi. Çetin´in sosyal medyadan yayınladığı görüntüler büyük ilgi gördü.

        DHA'nın haberine göre, Bursa'nın dağ ilçelerinden biri olan ve kirazı ile tanınan Keles'e bağlı Gelemiç Köyü'nde çiftçilik yapan İdris Çetin'in bahçesindeki kiraz ağacına çıkan bir yaşında olduğu sanılan ayı, kirazları yedi. Bahçesine geldiğinde ağaçta gördüğü ayıyı cep telefonu ile görüntüleyen Çetin, bir yandan da "Oğlum şikayet edeceğim seni. Mahkemeye vereceğim. Bak seni kamera ile görüntülüyorum. İşte delil" dedi. Bu sırada ayı ağaçtan inerek uzaklaştı.

        REKLAM

        "ÖNCE İNSAN SANDIM"

        Çetin, çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Görüntüler kısa sürede binlerce kez izlendi. Çetin, "Önce insan sandım. Ayı olduğunu fark ettim. Beni görünce kirazları yemeye devam etti. Taş atarak kaçırmaya çalıştım. İnip uzaklaştıktan sonra ikinci kez geldi. Bu kez cep telefonu ile görüntüledim. Meyve ağacıma zarar verdi" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ