Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir Bornova Çamdibi'nde cinayet! Bir aile yok oldu

        İzmir'in Bornova ilçesinde S. E., eşi S. ve 5 yaşındaki kızı S. E.'yi öldürdükten sonra aynı bıçakla boğazını keserek intihar etti. Evde S. E.'nin bıraktığı ileri sürülen, "Herkese hastalık bulaştırıyorum. Yapmak zorundaydım" yazılı not bulundu. Polis olayla ilgili geniş çapta araştırma başlattı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre olay Çamdibi Semtinde meydana geldi. İddiaya göre bir fabrikada işçi olarak çalışan ve bir süreden beri psikolojik tedavi gören 34 yaşındaki S. E., öğle saatlerinde, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 39 yaşındaki eşi S., 5 yaşındaki kızı S. E.'yi bıçaklayarak öldürdü. E. daha sonra boğazını keserek intihar etti.

        "YAPMAK ZORUNDAYDIM" NOTU BULUNDU

        REKLAM

        Olayın ortaya çıkmasından sonra İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine geldi. Ölümlerle ilgili geniş çapta araştırma başlatan Asayış Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, S. E.'nin yazdığı ileri sürülen "Herkese hastalık bulaştırıyorum. Yapmak zorundaydım" yazılı bir not buldu. Polis, S. E.'nin cinnet getirdiği, eşi ve çocuğunu öldürdükten sonra bıçakla boğazını keserek intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu bildirildi. Ancak ekiplerin cinayet ihtimalini de değerlendirdiği ileri sürüldü.

        YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

        S. E.'nin güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi ve 5 yaşındaki kızını öldürmeden bir gece önce annesi ve kardeşi ile gece geç saatlere kadar sohbet ettiği öğrenildi. Gece kendi evine giden E.'nin annesi F. E.'nin, bugün saat 14.00 sıralarında tekrar oğlunun evine geldiği belirtildi. Kapı zilinin çalmasına rağmen kimsenin kapıyı açmaması üzerine anne F. E.'nin yanında bulunan yedek anahtarla içeriye girdiğinde oğlu, gelini ve torununun salonda kanlar içindeki cesetlerini gördüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ