Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan askerler uğurlanıyor

        Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan 7 asker için 23. Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Kazada şehit olan askerler memleketlerinde toprağa verilecek.

        TÖRENE BAKANLAR, GENELKURMAY BAŞKANI VE KUVVET KOMUTANLARI KATILDI

        İsimleri tespit edilen şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, şehit Jandarma Yarbay Songül Yakut, şehit Binbaşı Koray Onay, şehit Piyade Yüzbaşı Nuri Şener, şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan ve şehit Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları, il yöneticileri ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı.

        6 ASKERİN NAAŞI ADLİ TIP KURUMU'NDA

        Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde düşen helikopterde bulunan 13 askerden 6'sının naaşı kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

        Kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na getirilen şehitlerin isimleri şöyle:

        "Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemir, Yüzbaşı İlker Acar, Pilot Üsteğmen Abdülmüttalip Kesikbaş, Başçavuş Fevzi Kıral, Pilot Uzman Çavuş Hakan İncekal."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ