Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Samsun'da hamile kadın eşiyle telefonla konuşurken intihar etti

        Samsun'da 3 aylık hamile, 1 çocuk annesi genç kadın, eşiyle telefonla konuşurken telefonu atıp kendini asarak intihar etti.

        İHA'nın haberine göre olay, Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle Atakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yıllık evli ve 1 yaşında oğlu bulunan 23 yaşındaki H.D., eşi M.D. ile telefonla konuşurken telefonu atıp kendini evindeki doğalgaz borusuna eşarbı ile astı. Eşinin telefonla konuşurken aniden telefonu attığını anlayan M.D., defalarca arayıp telefonu açmaması üzerine kendine zarar verebileceğini düşünerek eve gitti. Kapıyı kırarak açan koca, eşini doğalgaz borusuna asılı buldu. Komşuların da yardımıyla 112 Acil ve polisten yardım istendi. Asılı bulunduğu yerden indirilerek ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan genç kadın gece hayatını kaybetti.

        "EŞİM BUNALIMA GİRDİ"

        H.D.'nin 3 aylık hamile olduğu, düşük tehlikesi geçirdiği için bu yüzden bunalıma girdiği öğrenildi. Eşi ile bir sorunlarının olmadığını ve mutlu bir evliliklerinin olduğunu söylediği bildirilen M.D.'nin, "Eşim düşük tehlikesi yaşayınca bunalıma girdi. Telefonla konuşurken telefonu attığını anladım. Kendisine defalarca telefon açmama rağmen cevap alamayınca kendisine zarar verecek diye düşündüm" dediği öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ