Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son Dakika! Ceylin Atik'in cansız bedeni İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşu evinde bulundu

        İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik'in cesedi bulundu.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre, CeylanAtik'in ölümüyle ilgili komşu karı koca gözaltına alındı. Komşu S.T.'nin ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği belirtildi. Ödemiş'te gerginlik yaşanması nedeniyle zanlı karı kocanın ifadeleri alınmak üzere İzmir'e gönderildiği belirtildi.

        DHA'nın haberine göre, Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü olarak bulundu.

        TANSİYON YÜKSELDİ

        Ceylin'in cansız bedenininbulunduğu eve öfkeli kalabalık tarafından taşlarla saldırıda bulunulurken, polis bölgedeki kalabalığı havaya ateş açarak uzaklaştırmaya çalıştı. Haberi alan mahalleli Ceylin'in ölü bulunduğu eve girmek istedi. Bölgede gerginlik sürerken, Ceylin'in cenazesi de apartmandan çıkartıldı.

        İHA'nın haberine göre, Ceylin'i, bir çocuk annesi komşuları tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. Kadının, iki çocuğunu da küçük yaşta kaybettiği, üçüncü çocuğunu uzun yıllar bekledikten sonra dünyaya getirebildiği öne sürüldü. Mahalleliler, Ceylin'in katil zanlısı olduğu iddia edilen kadının cana yakın ve insan öldüremeyecek kadar iyi biri olduğunu belirtirken, haber karşısında şoke olduklarını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ