Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de ölü bulunan Ceylin'in kesin ölüm nedeni tespit edilemedi

        İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusunun evinde sandığın içinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in yapılan otopsisinde kesin ölüm nedeni tespit edilemedi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre, küçük Ceylin'in cesedinin çürümeye başladığı için vücudunda parçalar alınarak detaylı otopsi yapılmasına karar verildi. Ceylin Atik'in başına sert bir cisimle vurularak veya boğularak öldüğünün tahmin edilidiği ancak otopside bunun tam olarak tespit edilemediği bildirildi.

        "O KİŞİYİ BULURSAN BANA VER"

        İHA'nın haberine göre, İzmir Ödemiş'te parka oyun oynamaya çıktıktan sonra kayıplara karışan, kaybolduktan üç gün sonra Atik ailesinin karşı binasındaki bodrum katından çıkartılan 10 yaşındaki Ceylin Atik cinayetinde kan donduran bir gelişme yaşandı. Ceylin'in yanlarında kaldığı dedesi Mustafa Atik ve babanesi Ülkü Atik, Ceylin'in asla kendilerine sormadan komşularının evine gitmediğini söyledi. Gözyaşları içerisinde olaya feryat eden dede Mustafa Atik, katil zanlısı komşuları Ş.T.'nin, Ceylin'in kaybolduğu sıralarda sık sık yanına geldiğini belirterek, "Kadın geliyor yanıma, elleri ayakları titriyor, 'Mustafa Amca, Mustafa Amca' diyor. 'Bir ipucu bulursan bana haber et' diyor. 15 sefer çöp atmaya gidiyor. İpucu olup olmadığını soruyor. 'O kişiyi bulursan bana ver, lime lime doğrayacağım. Bunu yapan insan olamaz' dedi. 'Bu kadın olabilir' dediler ama ihtimal vermedik" dedi.

        REKLAM

        "MESAJ GELDİ"

        Ceylin'in, Ş.T.'nin çocuğuyla oyun oynadığını ancak bugüne kadar hiç evlerine gitmediğini söyleyen Mustafa Atik, "Bana o kadının yakınından mesaj geldi. 'Kızınız elimizde. Polise gitmeyin, yoksa öldürürüz. Takiptesiniz' yazmış. Ben mesajı emniyetle paylaştım ama paylaştığım iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Belki ihmalkarlık var. Çocuğumun cenazesi üç gün sonra çıkarıldı. Bunlar organize çalışmışlar. Bir iki kişinin yapacağı iş değil. Çocuğumun düşüp ölmesi mümkün değil. Ben olsam ambulans çağırırım, yarım isterdim. Mesajda fidye istedikleri yazmıyordu. Ufak bir mesaj geldi. Belki panikleyip attılar. Bilemiyorum. Keşke 'şu kadar para istiyorum' deseydi" diye konuştu.

        TABUTA DEDESİNİN ALDIĞI KÜÇÜK GELİNLİĞİ ÖRTÜLDÜ

        Ceylin Atik'in cenazesi, Ödemiş Devlet Hastanesi morgundan alınarak son kez Şükran Sokak'taki dedesinin evinin önünden geçirildi. Evin önünde cenaze aracından indirilen tabuta dedesi Mustafa Atik'in, Ceylin'e hediye olarak aldığı küçük gelinlik örtüldü. Tabuta, kırmızı çiçekler bırakıldı, helallik alıdı, dua edildi, vatandaşlar gözyaşı döktü. Ceylin'in arkadaşları üzerinde "Ceylin arkadaşların seni unutmayacak" yazılı ikinci bir pankardı evlerinin balkonuna astı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ