Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara İvedik Sanayi Bölgesi'nde patlama!

        Ankara'nınYenimahalle ilçesindeki İvedik Sanayi Bölgesi'nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir işyerinde patlama oldu. DHA'nın aktardığı bilgilere göre patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

        Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılıyor.

        Bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının itfaye ekiplerinin çalışmaları sonrasında kontrol altına alındığı belirtildi.

        Patlamada, Aydın Terzioğlu ile ismi henüz belirlenemeyen bir başka işçi hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Selman D, Kürşat Yılmaz, Nihat Erkan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir işçi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

        "TERÖR SALDIRISI ŞÜPHESİ YOK"

        Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Karaaslan, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre yangının gaz sıkışması nedeniyle çıktığı üzerinde durduklarını bildirdi.

        Bomba imha ekiplerinin de işyerinde inceleme yaptığını belirten Karaaslan, şimdilik herhangi bir terör saldırısı şüphesi bulunmadığını kaydetti.

        "PATLAMA YOK YANGIN ÇIKTI"

        İvedik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin, "Bir patlama yok sebebi belli olmayan bir yangın çıktı. Etrafta bir zarar yok, sadece yangının bulunduğu işyerinde hasar var. Bir kişi vefat etti, birisi ağır iki yaralı var" açıklamasında bulundu.

        REKLAM
        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ