Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erhan Timuroğlu'nun en önemli adamı yakalandı

        İstanbul Ataşehir’de 28 Şubat’ta kız kardeşi Ceylan’ı başından vurarak öldüren ve önceki gün Bekir T.’nin işyerine silahlı saldırı düzenleyen Erhan Timuroğlu’nun, en önemli adamı yakalandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Pendik’te düzenlediği operasyonda Erhan Timuroğlu’nun en önemli adamı Cüneyt A. yakalandı.

        Önceki gün Kadıköy’de Bekir T.’nin işyerine düzenlenen silahlı saldırıda Erhan Timuroğlu ile birlikte Cüneyt A.'nın yer aldığı belirlendi. Birçok suçtan aranan azılı gaspçı Cüneyt A.’nın 50 yıl kesinleşmiş cezası bulunduğu belirtiliyor.

        320 BİN LİRALIK OTOMOBİLE BİNİYORMUŞ

        Cüneyt A.'nın, Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy ve Ümraniye'de lüks dairelerden ziynet eşyası ile otomobil çaldığı belirtildi. Eski bir milletvekilinin evinden 800 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı aktarılan Cüneyt A.'nın halen görevde olan bir milletvekilinin evini de soyduğu öğrenildi. DHA'nın haberine göre, öte yandan şüphelinin polisten kurtulmak için sahte kimlik kullandığı ayrıca 320 bin lira değerinde lüks bir otomobil aldığını tespit etti. Şüphelinin bir otoparkta bulunan lüks otomobiline polis tarafından el konduğu öğrenildi.Gayrettepe'deki Hırsızlık Büro Amirliği'nde işlemleri devam eden şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildi.

        Ayrıca, cinayet şüphelisi Erhan Timuroğlu'nun yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ