Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mezunu olduğu okulun inşaatını inceledi

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin de mezun olduğu İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

        Fatih'te bulunan İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatına saat 14:30 sıralarında gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımında sona gelinen inşaatla ilgili bilgi aldı.

        Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de eşlik etti.

        ERDOĞAN'IN İSMİNİ ALACAK

        İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeniden inşa edildi. İnşanın tamamlanmasının ardından okulun adının “İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi” olması bekleniyor.

        REKLAM

        ERDOĞAN, KURTULMUŞ, MÜEZZİNOĞLU, ŞAHİN, TOPBAŞ BU OKULDA ÖĞRENİM GÖRMÜŞTÜ

        66 yıllık tarihe sahip olan okulda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ekonominin koordinasyonundan sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren gibi pek çok bakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi belediye başkanları ve bürokratlar eğitim gördü.

        İstanbul Fatih’teki okulu ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen okul kompleksiyle ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak ile birlikte çok sayıda isim eşlik etti.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ