Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir Ayvalık'ta avukat ve icra memuruna tornavidalı saldırı

        Ayvalık Adliyesi'nde görev yapan Avukat Elif Ezgi Alp ile İcra Memuru Gürcan Uysal, evine gittikleri borçlu A.Ş'nin tornavidalı saldırısına uğradı. Avukat darp edilirken tornavida ile yaralanan icra memuru Ayvalık Devlet Hastanesinde tedavi edildi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nilgün Kaya'nın aktardığı bilgilere göre, Avukat Elif Ezgi Alp ve icra memuru Gürcan Uysal, 15 bin liralık senet borcunu yapılandırmak üzere borçlu A.Ş'nin Fethiye Mahallesindeki evine gitti. A.Ş.'nin eşiyle evde görüşen Avukat Alp ve icra memuru Uysal, bu sırada gelen A.Ş'nin saldırısına uğradı. Avukatın saçlarını çeken A.Ş., memuru da tornavida ile yaraladı. Saldırgan olaydan sonra kaçarken, yaralanan icra memuru Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis şikayet üzerine kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

        "TORNAVİDA İLE SALDIRDI"

        Saçı çekilip darp edilen Avukat Elif Ezgi Alp, "Tebligattan haberleri vardı, baskın gibi gitmemiştik zaten. Evden bir şey almaya yeltenmedik, evi bile gezmedik. ‘Neden haber vermeden eve geliyorsunuz' dedi. Tebligatı hatırlattık. ‘Tartışmayalım, siz gelin borcu yapılandıralım. İmkanınız ölçüsünde taksit taksit ödersiniz' dedik. Bir anda saçlarıma yapıştı. Bir kavga yoktu ortada. Saçlarımı yoldu. Arka cebinden tornavida çıkartınca icra memuru arkadaşıma saldırdı. Yaralanma oldu, küfür ve hakaretler etti, sonra kaçtı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ