Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bakırköy'de işyerinde patlama

        Bakırköy'de bir iş yerinde patlama yaşandı. Olayda bir kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi Cami Sokağı'nda bir tatlıcı dükkanında, patlama meydana geldi. Patlamanın yaşandığı dükkanın etrafındaki çok sayıda ev, iş yeri ve otomobilde hasar oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

        YARALANAN KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

        Polis ekipleri, iş yerinin çevresinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye görevlileri ise tatlıcı dükkanının bulunduğu binadan bazı vatandaşları tahliye etti. Patlamanın etkisiyle çevredeki çok sayıda ev, iş yeri ve otomobilin camlarının kırıldığı görüldü.

        REKLAM

        Hafif yaralanan bir kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri de patlamanın yaşandığı sokakta çalışma başlattı.

        BAKIRKÖY'DEKİ PATLAMA ANI KAMERADA

        Habertürk Haber Merkezi'nden Müslüm Sarıyar'ın ulaştığı patlama anı görüntüsünde yolda yürüyen bir vatandaşın patlama sonrası kaçışı ve panik anları yer alıyor.

        İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

        İGDAŞ, Bakırköy'de patlama yaşanan işyerinde doğalgaz tesisatı ve kullanımı olmadığını bildirdi.

        İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, sabah saatlerinde Osmaniye Mahallesi Cami Sokak'taki işyerinin pastane olarak faaliyet gösterdiği, söz konusu yerde meydana gelen patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığının tespit edildiği belirtildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Söz konusu patlamanın olduğu işyerinde doğalgaz tesisatı ve kullanımı yoktur. Bununla birlikte, İGDAŞ Doğalgaz Acil Ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, patlamanın olduğu iş yeri, bina ve çevresinde yapılan ölçümlerde herhangi bir doğalgaz kaçağına rastlanmamıştır. Olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ