Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Haliç Metro Köprüsü'nden atlayan genç kızı teknedekiler kurtardı

        Ramazan Bayramı'nın ilk günü ailesiyle ve sevgilisiyle sorun yaşadığı öğrenilen genç bir kız, Haliç Metro Köprüsü'nden denize atladı. Denizde çırpınan genç kız, tesadüfen oradan geçen teknenin kaptanı tarafından kurtarıldı. Yarı baygın bir şekilde vapura çıkartılan kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

        İHA'nın haberine göre olay, saat 10.30 sıralarında Haliç Metro Köprüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle ve sevgilisiyle sorun yaşadığı öğrenilen 17 yaşındaki Kader Ü., metro köprüsünden kendisini Haliç'in serin sularına bıraktı. Genç kız denizde çırpındığı esnada tesadüfen oradan geçen, yolcu vapurunun kaptanı onu fark etti. Vapuru durduran kaptan, yarı baygın bir şekilde olan kızı vapura çıkarttı. Ardından Kasımpaşa Vapur iskelesine geldi. Kaptanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, kara polisi ve deniz polisi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

        REKLAM

        "YARI BAYGIN BİR HALDEYDİ, HEMEN YANAŞIP ALDIK"

        Olayı anlatan yolcu vapurunun kaptanı, "Denize bir şey düştüğünü fark ettik. Manevra yapıp deniz baktığımızda genç kızın çırpındığını gördüm. Hemen yanaşıp vapura aldık. Fazla bir şey sorgulayamadık ama sudan biz aldık" dedi. Metro köprüsünün üzerinden atladığını ifade eden Erkan Türk ise, "Bizde oradan geçiyorduk. Onu gördük, kendisini son anda kurtardık. Küçük bir kıza benziyor yaşı 18 falan. Yarı baygın bir haldeydi. Ambulansta gerekli tedavileri yapılacak" ifadelerini kullandı.

        Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ