Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Binali Yıldırım'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: Bu sevdadan vazgeç

        Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum'da bayramlaşma programında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü" için "FETÖ'cülerin, bölücülerin alkışladığı yürüyüş milli değildir" diye Yıldırım, "Kılıçdaroğlu bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ'cülerle gideceğin bir yer yok" diye konuştu.

        Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

        "Devletimizin birliği, dirliğini kim kimse bozamaz. Terörle mücadele kesintisiz devam edecek. Biz büyük Türkiye yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz yürüyoruz, 15 yıldır yürüyoruz, dün yola çıkanlar gibi değiliz. Millet için yürüyoruz, hizmet için yürüyoruz."

        REKLAM

        "FETÖ'CÜLERİN, BÖLÜCÜLERİN ALKIŞLADIĞI YÜRÜYÜŞ MİLLİ DEĞİLDİR"

        "Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış, buradan söylüyorum, FETÖ'cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş milli bir yürüyüş değildir. Bizim yürüyüşümüz gelecek içindir, istiklal içindir. Kılıçdaroğlu bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ'cülerle gideceğin bir yer yok. Gel milletin arasına milletle beraber yürü. Hiçbir zaman krizlerden, darbelerden medet ummadık ve kaos için fitne için yollara düşmedik. Bu şekilde yapanlara da asla prim vermedik. Milletin iznini almadan hiçbir yola çıkmadık."

        "BEN BU TOPRAKLARIN EVLADIYIM"

        "Mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkem için, Erzurum için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Erzurum'daki hizmetlere, projelere girmiyorum. Bugün bayram günü. Bakanımız, belediye başkanlarımız zaten bu projeleri takip ediyorlar. Türkiye'de ne varsa, Erzurum'da daha fazlası olacak söz veriyorum. Ben, bu toprakların evladıyım."

        REKLAM

        "YOLLARDA SİZ SİZ OLUN, DİKKATLİ OLUN"

        Bayramda Allah rızası için dargınlar barışsın, kucaklaşalım. Yollarda siz siz olun, dikkatli olun. Biz sizin herhangi bir kaza geçirmenizi, üzülmenizi istemiyoruz. Bayram sevincimiz acıya dönüşmesin. Herkese mutlu bir bayram diliyorum. Ayrıca Erzurumspor'u tebrik ediyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ