Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper'den SMA hastası Firdevs Koparal'a polis üniforması

        Adıyaman'da, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, SMA hastası 5 yaşındaki Firdevs Koparal'a söz verdiği polis üniformasını hediye etti.

        İl Emniyet Müdürü Metin Alper, eşi Kezban Alper ile birlikte Fatma ve Mehmet Koparal çiftinin SMA hastası kızları Firdevs'i evinde ziyaret etti.

        Aile ve Firdevs'in bayramını kutlayan Alper, daha önce söz verdiği polis üniformasını hediye etti. Ziyarette Firdevs'in sağlığı hakkında bilgi alan Alper, şöyle dedi:

        Aslında biz Firdevs'e gecikmiş bir ziyaret yapıyoruz. Firdevs’in polis sevgisini daha önce bana iletmişlerdi. Biz o dönemde bir polis şapkası göndermiştik. Ama bugün evinde ziyaret ettik. Bu güzel bayram gününde Firdevs’i bir polis elbisesi ile ziyaret edelim dedik. Firdevs’in polis mesleğine olan sevgisini çok iyi biliyorum. Bu yavrularımızın gözlerindeki bir anlık mutluluğu görmek bizim için dünyalara bedel. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacağından hiç şüphemiz yok. En kısa zamanda Firdevs ayağı kalkar diye umut ediyoruz. Belki de çok sevdiği bu polislik mesleğinin mensuplarından bir tanesi olur.

        Fatma ve Mehmet Koparal çifti, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve eşi Kezban Alper'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ