Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir Ayvalık'ta röntgen skandalının yaşandığı pansiyon ruhsatsız çıktı

        Ayvalık'ta tatil yapan 3 genç kızın ‘kendilerini anahtar deliğinden izlediği' gerekçesi ile sahibinden şikâyetçi oldukları pansiyon ruhsatsız çıktı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nilgün Kaya'nın katardığı bilgilere göre, tatil için 24 Haziran'da Ayvalık'a gelen 24 yaşındaki A.M.B., Gürcistan uyruklu 27 yaşındaki N.K. ve 24 yaşındaki D.B. yerleştikleri Fevzipaşa- Vehbibey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bulunan pansiyonda kapı deliğinden izlendiklerini ileri sürerek polise başvurmuşlardı.

        MÜHÜRLENECEK

        Kızlar şüphelenmeleri üzerine cep telefonlarıyla çektikleri pansiyon sahibinin görüntüsünü de polise vermişlerdi. İddiaları reddeden pansiyon sahibi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de pansiyonla ilgili yaptığı araştırmada ruhsatsız olduğunu ortaya çıkardı. Ayvalık Belediyesi zabıta ekipleri, pansiyona gelerek denetim raporu tuttu. 1 yılı aşkın süredir faaliyette olduğu belirlenen pansiyonun mühürleneceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ