Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Diyarbakır'da 1 gün daha sıcak hava izni

        Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle, hamile kadınlar, kalp-damar hastalıkları, beyin-damar hastalıkları, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek, şeker ve kanser hastaları ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan kamu çalışanları 5 Temmuz Çarşamba günü de izinli sayılacak.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mehmet Kayahan'ın haberine göre, hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinden seyrettiği Diyarbakır'da, 5 Temmuz Çarşamba günü de yüksek olması bekleniyor. Çöl sıcaklarının yaşandığı Diyarbakır'da, kamu kurumlarında çalışan, hamile kadınlar, kalp-damar hastalıkları, beyin-damar hastalıkları, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek, şeker ve kanser hastaları ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olanlar bir gün idari izin verilmişti. Hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle 5 Temmuz Çarşamba Günü'de idari izin verildi.

        VALİLİK: SICAKLARIN ARTMASI BEKLENİYOR

        Diyarbakır Valiliği, hava sıcaklıklarının artması nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, hamile bayanlar, rapor ile tevsik edilmek şartıyla şeker, kalp-damar, beyin-damar, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek ve kanser hastalıkları olanlar ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu bulunanların 05 Temmuz 2017 tarihinde de idari izinli sayılacağını duyurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ