Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP Sözcüsü Tezcan'dan MYK sonrası açıklama

        CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Tezcan, yürüyüşe yönelik saldırı ihbarı üzerine yapılan operasyon için "Kayseri ile buranın teması nedir bilmiyorum ama buraya yönelik bir operasyon değil ama rutin terör operasyonları çerçevesinde yapılan çalışma, güzergahtan biz geçerken yapılan bir çalışma" dedi.

        Tezcan'ın açıklamaları şu şekilde;

        Bütün provokasyon girişimlerine karşı güvenli bir şekilde yürüyüşü tamamlayıp, mitingi gerçekleştirmek istiyoruz. Jandarma ekiplerine de teşekkür ediyoruz. Bu yürüyüşü terörle ilişkilendirmeleri, demokratik bir eylemi terör eylemi ile irtibatlandırmaya çalışan sözler, provokasyon yapmak isteyenleri teşvik eden sözlerdir.

        OHAL ilan edilirken parti adına Meclis'te konuşmayı ben yaptım. Bizim söylediğimiz şey açıktır. Parlamentoyu devre dışı bırakmayın dedik ama bizim uyurılarımızı dinlemediler. 20 Temmuz darbesini oluşturdular. OHAL darbesi yaptılar. Sayın Genel Başkanımızın sayın Başbakan'a ne söylediğini ben gayet iyi biliyorum. "Parlamento devre dışı bırakılmamalıdır, Meclis'te neye ihtiyaç duyarsanız biz hazırız." demiştir. Bu sözden Elitaş'ın anladığı söz çıkıyorsa onun anlayışına bırakıyorum.

        REKLAM

        "YÜRÜYÜŞE SALDIRI" HAZIRLIĞI

        Kayseri ile buranın teması nedir bilmiyorum ama buraya yönelik bir operasyon değil ama rutin terör operasyonları çerçevesinde yapılan çalışma, güzergahtan biz geçerken yapılan bir çalışma.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ