Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yankesiciler CHP Milletvekili'ni soydular

        CHP lideri Baykal dün 16. Uluslararası Eşme Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali açılış programına katıldı.

        Genel Başkan Baykal'ın Eşme Belediyesi'ni ziyareti sırasında yankesiciler CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu, CHP Salihli İlçe Başkanı Avukat Mazlum Nurlu ile emekli polis memuru Mehmet Ünal'ın cüzdanlarını çaldı.

        CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu, hayatında ikinci kez soyulduğunu, cüzdanı çalan hırsızın şok olacağını, çünkü içinin boş olduğunu söyledi.

        Coşkunoğlu, bir yıl önce Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen mitingde bir kez daha soyulduğunu, tedbirli olmayı öğrendiğini belirterek, "Sayın genel başkanımız Eşme ilçesine geldiği sırada yanındaydım. Partinin otobüsüyle Eşme Belediye Başkanlığı binasına gittik. Belediyede genel başkanımız konuşurken cüzdanımın yerinde olmadığını fark ettim. İki yanıma baktım, ama şüpheli kimseyi görmedim. Genel başkanımızı uğurladıktan sonra Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundum. Benimle beraber iki kişinin daha cüzdanı çalınmış. Ancak hırsız cüzdanı açınca şok olacak. Çünkü cüzdanın içinde para yoktu. Sadece kredi kartlarım ve bazı kimliklerim vardı. Sadece kayıtlara geçmesi için karakola başvuruda bulundum. Herkese geçmiş olsun" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ